By Ellen Fashion

In 2006 opende Ellen van den Hanenberg van By Ellen Fashion in Rosmalen. Vanuit haar professionele atelier aan huis verricht ze alle mogelijke kledingreparaties (met uitzondering van vermaken van gordijnen). “Hele families komen hier al jaren over de vloer, daardoor krijg je echt een band met mensen.”

 

Veelzijdig

Met een borduurmachine kan Ellen bovendien bijvoorbeeld een logo aanbrengen op o.a. kleding, handdoeken en fleecedekens voor bedrijven en verenigingen, kijk hiervoor op de machinaal borduren pagina. By Ellen Fashion verkoopt daarnaast allerhande kledingfournituren, van garen en breiwol tot knopen en elleboogstukken. Niet alleen in haar atelier maar ook via haar webshop www.ellenfashion.nl.

 

ZlideOn Zipper

“Een kapotte rits hoeft ook geen probleem meer te zijn. Meestal is er sprake van een kapotte ritstrekker. Die kan ik heel eenvoudig vervangen door de ZlideOn Zipper. In een paar seconden is het gebeurd. Daardoor is het niet meer nodig om de rits er helemaal uit te halen en is het ook de moeite en de kleine financiële investering waard om het te repareren. De ZlideOn Zipper is verkrijgbaar in 35 verschillende soorten en maten en past op bijna iedere rits.”

Quote: “Ik ben pas tevreden als mijn werk 100% goed is”

 

ZlideOn

De oplossing voor elke kapotte ritstrekker. Zie onderstaande video voor uitleg. Voor meer informatie, bekijk de ZlideOn pagina.